Er op uit TipsMagazineZorg & Welzijn

UNICEF Wereldfestival op 14 juni in Zwolle

UNICEF (ZWOLLE) – De Argentijnse tango dansen, Mexicaanse tortilla’s bakken, swingen op heerlijke salsamuziek of meedoen aan een Afrikaanse djembé workshop:  op zondagmiddag 14 juni kan het allemaal tijdens de eerste editie van het UNICEF Wereldfestival in Doepark de Nooterhof in Zwolle.

Tijdens het UNICEF Wereldfestival maakt het publiek op speelse wijze kennis met verschillende culturen. Bezoekers kunnen genieten van muziek met salsaband Cinco XL en het Afrikaanse gospelkoor UP4S. Maar ook van prachtige dansen, zoals de Spaanse Flamenco en de Argentijnse Tango. Daarnaast zijn er tal van leuke workshops en activiteiten. Zo kan men Mexicaanse tortilla’s bakken, een eigen Mojito shaken, schilderen als een Hollandse Meester of even tot rust komen tijdens de yoga workshop.

Het UNICEF Wereldfestival vindt plaats in Doepark de Nooterhof in Zwolle. Het festival start om 13.00 uur en is leuk voor jong en oud. Het totale programma is te vinden op www.unicef.nl/zwolle.Zomer Image Banner 300 x 250

Kaartverkoop

Kaarten voor het Wereldfestival zijn te koop voor € 5,- p.p.. Kinderen van 4 tot en met 18 jaar betalen € 2,50 en voor kinderen onder de 4 jaar is het Wereldfestival gratis.  Meer informatie via www.unicef.nl/zwolle.

Voor UNICEF

Maar liefst 43% van de kinderen onder de 5 jaar in Mozambique is chronisch ondervoed. Zij hebben veel meer kans om te overlijden. En als ze overleven krijgen ze te maken met gezondheidsproblemen en een ontwikkelings-achterstand die ze nooit meer inhalen. UNICEF vindt dat alle kinderen een goede start verdienen en is daarom in Mozambique een project gestart om ondervoeding bij kinderen tegen te gaan. Het UNICEF Wereldfestival steunt dit project, met als doel om minimaal 300 ondervoede kinderen een goede start te geven.

 

Unicef Zwolle

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren