MagazineTheaterVoorpagina

Bijzonder Circus Ronaldo in circustent Ter Pelwijkpark

Circus Ronaldo – Fidelus Fortibus

Vanaf donderdag 4 juni staat Circus Ronaldo in de Circustent op het Ter Pelwijkpark. Je kunt gewoon naar binnen. En als je je hebt geamuseerd geef dan wat in de hoed!

De act

Trouw, eeuwige trouw. Trouw aan familie en een geliefde. Trouw aan het werk van je voorouders. Trouw aan je meerdere, je onuitgesproken beloften en bovenal aan het circus. Maar waar grenst trouw aan waanzin?

728x90_vaderdag2015

Als alle circusartiesten zijn overleden, weigert clown Danny Ronaldo te vertrekken en het circus op te geven. Hij heeft iedereen begraven rond de cirkel van verkleurd zaagsel. De graven zijn herkenbaar: daar ligt de koorddanseres, met haar ballerina’s, versierd met verwelkte rozen. Daar ligt de witte clown met zijn trompet. En daar ligt de directeur waar hij nog steeds angstig in een grote boog omheen loopt. Door de krachtige illusies van clown Danny Ronaldo komen de overleden zielen tot leven. Laat je meenemen in zijn verbeelding en zie hoe het circus ooit was, hoe hij de historie in zijn eentje springlevend houdt. The show must go on, dat is wat hij wil en wat zijn werkelijkheid is. Weggaan zal die werkelijkheid nooit. Of misschien toch? Maar is dat dan opgeven? Ontrouw zijn?

Locatie: Ter pelkwijkpark Tijd: Donderdag, vrijdag en zaterdag 20:00 uur

‘Voor de hoed’ – betaal wat het u waard is

Wilt u naar deze show? U komt gewoon naar de tent en betaalt achteraf ‘voor de hoed’, oftewel, u geeft na de voorstelling wat het u waard is geweest. U kunt met contant geld of festivalmunten betalen. de festivalmunt is bij de festivalkassa’s verkrijgbaar. MET DE FESTIVALMUNT kunt u ook consumpties kopen.

Back to top button