Nieuws uit Zwolle

Trainingsschema PEC Zwolle op weg naar Den Bosch-uit

Zwolle – Vrijdagavond, 2 september, speelt PEC Zwolle de volgende competitiewedstrijd. Gesteund door een volgepakt uitvak gaan de Blauwvingers vanaf 20:00 uur in Den Bosch op jacht naar een nieuwe driepunter. Voor het zover is wordt er deze week vijf keer getraind.

Trainingslocaties

Het is mogelijk om trainingen van de eerste selectie te bezoeken. Deze oefensessies vinden plaats op het sportpark van Be Quick ’28 of in het MAC3PARK stadion.

Bezoeken trainingen bij Be Quick ’28

Wanneer er bij Be Quick ’28 op veld 5 wordt getraind, is er tussen veld 4 en 5 ruimte achter het hek om de trainingen te bekijken.

Bezoeken trainingen in het MAC3PARK stadion

Tijdens het seizoen zijn trainingen in het MAC3PARK stadion niet toegankelijk voor publiek. Interne trainingen vinden binnen plaats in het stadion (bijvoorbeeld in het krachthonk) en zijn logischerwijs niet te bezoeken.

Trainingsschema week 35

Maandag 29 augustus

10:30 uur (Be Quick ’28)

14:00 uur (Be Quick ’28)

Dinsdag 30 augustus

10:30 uur (Be Quick ’28)

Woensdag 31 augustus

10:30 uur (Be Quick ’28)

Donderdag 1 september

10:30 uur (Be Quick ’28)

Vrijdag 2 september

20:00 uur FC Den Bosch – PEC Zwolle

Zaterdag 3 september

10:30 uur (Be Quick ’28)

Zondag 4 september

Vrij

Wijzigingen

Let op: dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan zijn dat trainingen om wat voor redenen dan ook worden verplaatst van locatie of op een ander tijdstip aanvangen. Houd daarom altijd de agenda op de website in de gaten en het websitebericht met het trainingsschema van de betreffende week. Hier worden wijzigingen zo gauw deze bekend zijn doorgevoerd.

Interne training

Een interne training vindt plaats in het MAC3PARK stadion. Bijvoorbeeld een sessie in het krachthonk.

Besloten training

Om zo goed mogelijk aan de start van de competitiewedstrijd te verschijnen, kan er besloten worden getraind. Deze oefensessies zijn om voetbaltactische redenen niet toegankelijk voor publiek en pers.

Gerelateerde artikelen

Back to top button