BouwNieuws uit ZwolleVoorpagina

Spoorcafé op 5 juli, over Hanzejaar in de Spoorzone en meer

Zwolle – Op woensdagavond 5 juli nodigt het Spoorzone-team van gemeente Zwolle iedereen van harte uit op het terrein van Hanze Art Station. Graag vertelt het team Zwolse inwoners en andere geïnteresseerden meer over onder andere de passerelle en evenementen die komende zomer gepland staan in de Spoorzone.

Tijdens het Spoorcafé is er ovan alles te beleven

Bekijk een deel van de passerelle – de nieuwe voetgangersbrug over het spoor – op ware grootte.
Hoor het laatste nieuws over het Koggepark, de toekomstige groene loper door de Spoorzone.
Bewonder de PROTO Expo, vol creatieve afstudeerwerken van Zwolse studenten.
Ontdek Hanze Art Station – dé tijdelijke culturele hotspot in het teken van het Hanzejaar – en zijn bruisende programma tijdens de zomer.
Stel vragen en deel ideeën over de Spoorzone.
Geniet van livemuziek, een lekker drankje en leuke ontmoetingen.

Het Spoorcafé start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) bij het Hanze Art Station. Volg hiervoor de Spoorzone-vlaggen vanaf de Hanzelaan, aan de zuidkant van het station.

Eerder op de hoogte via e-mailservice

Onder de naam ‘Spoorcafé’ organiseert het Spoorzone-team samen met partners jaarlijks zo’n vijf gezellige bijeenkomsten. Waarin zij samen met inwoners, ondernemers en andere geïnteresseerden in gesprek gaan over ontwikkelingen in de Spoorzone, ideeën uitwisselen en initiatieven starten. Eerder en uitgebreider op de hoogte zijn van het Spoorcafé? Meld je dan aan voor de e-mailservice, via www.zwolle.nl/blijf-op-de-hoogte. Of houd zwolle.nl en de sociale media van de gemeente in de gaten.

Bron
zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button