Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

[UPDATE: UITVERKOCHT] Racoon met All In Good Time Tour naar Hedon

Zaterdagmiddag, enkele uren na de start van de kaartverkoop (10.00 uur ’s ochtends), waren de tickets voor Racoon bij Hedon al uitverkocht.
De groep maakte dit ’s middags om half vier bekend. Wel zijn er nog kaarten voor: Paradiso, Amsterdam (9 februari), Doornroosje, Nijmegen (18 maart) en TivoliVredenburg, Utrecht (25 maart).

 


Zojuist bevestigt Hedon de komst van een van Nederlands grootste bands van het moment; Racoon zal op vrijdag 20 maart optreden in het Zwolse poppodium. Het concert maakt onderdeel uit van de All In Good Time tour; vernoemd naar het gloednieuwe gelijknamige album dat 13 februari zal verschijnen. Voorverkoop start aanstaande zaterdag om 10 januari om 10:00 uur.

Het vorige werk, Liverpool Rain stamt alweer uit 2011. Er wordt dan ook halsreikend uitgekeken naar het aankomende studioalbum All In Good Time. De eerste single Brick By Brick slaat al net zo goed aan als de bekende hits Brother, Love You More, Oceaan en No Mercy. Met een nieuw album op de planken kan een grootse tour natuurlijk niet achterblijven en de eerste show in de HMH al is uitverkocht. Het is de grootste tour tot nu in de carrière van de Zeeuwse band.

Zanger Bart vertelt aan 3FM: “We zijn super trots op de nieuwe liedjes en we hebben dan ook heel veel zin om ze tijdens de tour voor het eerst live te gaan spelen en delen met onze fans. We gaan alles uit de kast halen om er bijzondere avonden van te maken!” De band gaat met de tour langs vijf grootste zalen in Nederland, maar gelukkig worden de poppodia niet overgeslagen.

Kaarten voor dit optreden zijn vanaf zaterdag 10 januari om 10:00uur verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Voor meer informatie zie:

Hedon Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button