Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Op 12 mei lezing over gierzwaluwen

De lezing vindt plaats op dinsdag 12 mei in de Kruidwisch bij Doepark Nooterhof, Goertjesweg 1 in Zwolle. Zaal open om 19.30 uur; aanvang lezing om 19.45 uur. De toegang is gratis.

De lezing wordt verzorgd door Jochem Kühnen uit Beek-Ubbergen. Jochem is al vanaf het eerste uur betrokken bij de bescherming van gierzwaluwen in Nederland en etaleert zijn grote kennis over deze bijzondere vogels in een boeiende lezing.

Tevens is deze avond de “kick-off” voor de tellingen dit jaar plaats vinden. Vorig jaar namen bijna 40 vrijwilligers deel aan de tellingen in bijna alle wijken van Zwolle. De “opbrengst” aan gegevens was spectaculair! Wie mee wil helpen tellen wordt van harte uitgenodigd op deze avond aanwezig te zijn.

Vooral in de wijken Dieze, Centrum en Veerallee kunnen we nog wel extra tellers gebruiken! Informatie of aanmelding om mee te tellen kan ook via email: info@avifaunazwolle.nl

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button