EconomieNieuws uit ZwolleVoorpaginaWeer

NS rijdt dinsdag met alleen Sprinters: “Stel reis uit indien mogelijk”

Zwolle – Ook dinsdag zullen er minder treinen van de NS rijden. Het bedrijf zegt met name Sprinters in te willen zetten.

“Maandagavond en in de nacht naar dinsdag wordt er strenge vorst verwacht”, meldt het bedrijf. “Vrieskou en vocht zorgen naar verwachting voor ijsafzetting aan bovenleidingen. Daarom rijden we dinsdag een aangepaste dienstregeling met voornamelijk Sprinters. Deze stoppen ook op kleine stations, zodat we zoveel mogelijk reizigers naar hun plaats van bestemming kunnen brengen. Waar het kan zullen treinen worden verlengd.”

De NS benadrukt dat de situatie op het spoor onzeker blijft. “We adviseren dat als het mogelijk is om de reis uit te stellen. Moet er toch een noodzakelijke reis worden gemaakt, dan is het verstandig om kort voor vertrek de website of reisplanner te controleren.”

Kijk voor meer informatie op de website van de NS.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button