Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Mickey van der Hart langer in Zwolse dienst

Zwolle – De optie in het contract van Mickey van der Hart is gelicht. Hierdoor staat de 21-jarige doelman tot medio 2018 bij de Zwollenaren onder contract. Van der Hart, die tevens de eerste keeper van Jong Oranje is, stond dit seizoen 12 keer onder de lat bij PEC Zwolle.

Mickey van der Hart over zijn contractverlenging: ,,Bij PEC Zwolle heb ik het ontzettend naar mijn zin. Er heerst een fijne sfeer in de groep en we zijn elke dag bezig om als team beter te worden. Met de begeleiding van onze technische staf, onder aanvoering van Ron Jans en keeperstrainer Jacques Storm, kan ik de komende periode verder doorgroeien naar een hoger niveau. Het doet me dan ook goed en geeft me vertrouwen, hier nog twee jaar langer onder contract te staan.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,De club is zeer te spreken over Mickey. Sinds zijn komst afgelopen zomer van Ajax, heeft hij een goede ontwikkeling doorgemaakt. Ook de laatste paar wedstrijden zet Mickey stappen in de goede richting. Ik ben er dan ook over te spreken dat we de samenwerking doorzetten, aangezien Mickey nog niet tegen zijn plafond aanzit.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button