Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Kennismaken met cultuur op Festival Woest door rapsessies met De Fakelteit

Zwolle – Afgelopen week werd het festival terrein van Zwolle Unlimited gebruikt door Festival WOEST. Dit is een vijfdaags cultuureducatiefestival, met professionele multidisciplinaire workshops, performances, internationale voorstellingen, masterclasses, inspirerende sprekers, live muziek, een talentenpodium en een randprogramma met straattheateracts.

Jongeren uit het Voortgezet Onderwijs en docenten konden bij WOEST op een verrassende manier kennis maken met de verschillende cultuurvormen. Zo volgden groepen leerlingen een workshop van de Zwolse Rapformatie De Fakelteit. Voor mensen uit het onderwijs en voor amateurkunstenaars en gezelschappen waren er ook inspirerende avondsessies over cultuureducatie.

WOEST is een samenwerkingsverband van culturele organisaties uit Zwolle en de regio, waaronder Stadkamer, Kunsteducatie Nederland, Xplosief, Zwolle Unlimited, Hedon Zwolle en Rijnbrink.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button