Gemeenteraadsverkiezingen 2018Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpaginaZwolle Kiest

William Dogger lijsttrekker Swollwacht bij aankomende gemeenteraadsverkiezingen

Zwolle – Willima Dogger wordt lijsttrekker voor de politieke partij Swollwacht voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Dogger, die op dit moment al fractievoorzitter is van de plaatselijke partij, is unaniem door de partijleden gekozen als trekker voor de komende verkiezingen. Er waren geen tegenkandidaten.

Het bestuur en de algemene ledenvergadering van Swollwacht roemde William Dogger voor zijn grote inzet en betrokkenheid bij tal van vraagstukken in de stad. Daarnaast werd hij door het bestuur en de algemene ledenvergadering geprezen als een sociaal gedreven politicus met visie die tevens veel inhoudelijke kennis en ervaring heeft op belangrijke politieke dossiers.

William Dogger is 58 jaar en is de huidige fractievoorzitter van de Swollwachtfractie in de gemeenteraad van Zwolle. Hij is getrouwd, heeft drie kinderen, acht kleinkinderen en is zelfstandig facilitair ondernemer van beroep.

In het najaar 2017 zal de volledige kandidatenlijst van Swollwacht en het Swollwacht verkiezingsprogramma 2018 – 2022 voor instemming aan de algemene ledenvergadering van Swollwacht worden voorgelegd.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Geef een reactie

Back to top button