EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Jort Kelder presenteert Regio Zwolle Congres Logistiek en Distributie

Op 9 december 2015 vindt het Regio Zwolle Congres plaats bij Theater de Spiegel in Zwolle. De vierde editie staat in het teken van Logistiek en Distributie. Tijdens dit congres wordt de Regio Zwolle Monitor 2015 gepresenteerd en de Starter en Ondernemer van het jaar 2015 gekozen.

Logistiek en Distributie

De centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid maakt de Regio Zwolle tot één van de belangrijke knooppunten van Nederland. De regio speelt een belangrijke rol als het gaat om de doorvoer naar de rest van Europa en is de poort naar Europa’s grootste en belangrijkste zeehaven Rotterdam. Maar Regio Zwolle wil zich verder ontwikkelen. Daarom staat tijdens de vierde editie van het Regio Zwolle Congres het thema Logistiek en Distributie centraal.

Programma

Tijdens het congres wordt het Logistiek Expertise Centrum (LEC) Regio Zwolle gelanceerd met medewerking van diverse Kamerleden. Het LEC is het platform van de transport- en logistieke sector waar onder regie van ondernemers actief wordt samengewerkt met overheden, onderwijs- en onderzoeksinstellingen, om zo de positie van Regio Zwolle te versterken. Verder wordt de Regio Zwolle Monitor 2015 gepresenteerd, waarin de staat en ontwikkeling van de economische Regio Zwolle in beeld wordt gebracht. Net als vorig jaar kiezen de vakjury en de congresbezoekers de Ondernemer en Starter van het Jaar van de Regio Zwolle. In het kader van het thema Logistiek en Distributie zijn de keynote-sprekers vicevoorzitter commissie vervoer en toerisme Europees Parlement, Peter van Dalen en Edwin Wenink, Manager Supply Chain FloraHolland en Logistiek Manager van het Jaar 2014. De presentatie van het congres is in de handen van Jort Kelder.

Het congres vindt op 9 december van 14.00 tot 18.30 uur plaats in Theater de Spiegel in Zwolle. Net als vorig jaar worden er ongeveer 800 bezoekers verwacht. Meer informatie is te vinden op www.regiozwollecongres.nl. Via deze site kan men zich ook aanmelden voor het congres.

Gerelateerde artikelen

Back to top button