Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Dierenasiel Zwolle lanceert “Man met hond-kalender 2016”!

In het diepste geheim is er vreselijk hard aan gewerkt. Niet alleen door de medewerkers van het asiel en door de professionele leerling-fotografen van het Deltion College, maar vooral……….. door onze honden!

Op een druilerige ochtend in oktober werden onze viervoeters één voor één uit hun kennel (waar ze toch al veel teveel in zitten…) gehaald. Voor héél even stonden ze letterlijk en figuurlijk in de spotlights, toen ze op de foto gingen in een professioneel opgezette fotostudio. Zelfs onze meest “moeilijke” honden gedroegen zich verbazingwekkend goed, mede daardoor hebben wij een fantastische “Man met hond-kalender 2016” neer kunnen zetten!

Onze honden hebben een fantastische dag gehad. Daarnaast hopen wij dat ze met de koop van deze kalender in heel wat huiskamers een jaar lang in het middelpunt van de belangstelling staan. Dat verdienen ze….. toch?

De kalender is leverbaar vanaf 28 november, maar al vanaf vandaag te koop! Uiteraard komen de volledige opbrengsten ten goede aan Stichting Zwols Dierenasiel

da1

Back to top button