KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Jongerenkoor Glorious Zwolle wint bonusprijs Clubsupportactie

Zwolle – Christelijk Jongerenkoor Glorious uit Zwolle heeft meegedaan in de race om een donatie uit het Rabo ClubSupport fonds. Zij stuurden een filmpje in en kregen geld via stemmen en de bonusprijs van 1000 euro. Daarmee willen zij een elektrische piano aanschaffen. Het koor wil graag groeien en meer mensen aanspreken.

De afgelopen weken konden vele inwoners van Zwolle, Hattem, Kampen, Zwartewaterland hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs en verenigingen tijdens de Rabo ClubSupport actie. Ook jongerenkoor Glorious Zwolle deed mee aan de actie!

Christelijk Jongerenkoor Zwolle

Christelijk Jongerenkoor Glorious is een uniek jongerenkoor in Zwolle bestaande uit leden tussen de 18 en 30 jaar oud. Het ledenaantal is de afgelopen jaren hard aan het groeien. Daarom is het nu tijd voor de volgende stap, want ook in materiële zin wil het koor graag groeien! Het bestedingsdoel van het koor is dan ook: “De aanschaf van een eigen elektrische piano”.

Uitslag en winnaar Bonusprijs

Afgelopen zaterdag zijn de resultaten van de actie bekend gemaakt en ontving ook Glorious per post een gouden envelop met een cheque van Rabobank IJsseldelta. Het koor heeft met de gekregen stemmen maar liefst €351,50 binnengehaald! Maar er was meer goed nieuws voor het koor, want naast deze prijs ontving heeft het koor ook de bonusprijs voor allerleukste campagne van €1000,-

Bekijk hier de commercial waarmee het koor de bonusprijs binnen haalde.

Gerelateerde artikelen

Back to top button