Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Holland’s Got Talent-ster Aliyah naar Hedon

Aliyah werd op 11 jarige leeftijd beroemd. Ze liet in 2011 Nederland vol verbazing achter na haar prachtige ballad van Whitney Houstan en won zo Holland’s Got Talent. Sindsdien was ze te zien in de TV Show van Ivo Niehe, trad ze op met LA The Voices en maakte ze met Monsif de Rap Van Het Jaar voor het Jeugdjournaal. Zaterdag 29 november brengt ze haar eigen nummers ten gehore in Hedon.

Na alle ballads van de popdiva’s waarmee ze bekend werd in Holland’s Got Talent, gaat ze nu verder met haar eigen liedjes. Door haar coole outfits in de clip wordt Aliyah nu al ‘de Nederlandse Willow Smith’ genoemd. Samen met Brahim mocht ze het nummer komen zingen bij de De Kids Top 20. Met zo’n flitsende start van haar zangcarrière kunnen we hier in de toekomst nog wel eens veel van gaan horen.

VIP TICKETS

Speciaal voor de echte fans zijn er voor zaterdag 29 november VIP tickets te verkrijgen. Deze tickets zijn beperkt beschikbaar en bieden eerder toegang tot de zaal, de mogelijkheid de soundcheck bij te wonen, op de foto te gaan met Aliyah, een handtekeningenkaart met Aliyah’s echte handtekening en het album Girl’s Night Out.

ALIYAH

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : zaterdag 29 november

Open : 15:00 uur

Aanvang : 16:00 uur

Entree : €14,00 en VIP-Tickets €42,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, de avondkassa van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button