Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Jubileumeditie Zaterdagnachtkoorts met Gerard Ekdom in Hedon

Hedon en Zaterdagnachtkoorts zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en niet meer weg te denken uit de uitgaansagenda van Zwolle. Zaterdag 29 november viert maestro DJ Hans Stroeve de twintigste jubileumeditie met 3FM DJ Gerard Ekdom en Etienne Lafaille achter de draaitafels. Classics, anthems en discoplaten; de catalogus waaruit Ekdom put lijkt oneindig te zijn. De kaartverkoop gaat hard maar er zijn nog een aantal beschikbaar via www.hedon-zwolle.nl.

Met trots kan gezegd worden dat de 20e (jubileum) editie van dit event er al weer aankomt met niemand minder dan Gerard Ekdom. Gerard wilde in zijn beginjaren Bruce Springsteen worden. Ergens ging het dus mis, maar later vond hij zijn roeping als DJ. Met zijn fenomenale hit- en muziekkennis weet hij vaak beter wanneer een liedje in de hitparades stond dan de artiest zelf en is hij een graag geziene gast op feesten en festivals. Ekdom kent zijn klassiekers en met zijn ‘plaatjesdraaikunst’ weet hij overal het publiek opperbest te vermaken.

ZATERDAGNACHTKOORTS

Jubileumeditie met GERARD EKDOM, HANS STROEVE en ETIENE LAFAILLE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : zaterdag 29 november
Open / aanvang : 21:00 uur
Entree : €15,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, de avondkassa van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button