Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Het weer: Koude winterdagen

Vandaag verdwijnt de meeste nattigheid en gaan we ons opmaken voor een aantal droge dagen met koud winterweer. Gelukkig zien we wel vaak de zon.

Zeker in de middag komt ook het zonnetje door. Het wordt het een graad of 4. De noordelijke wind is vrij fors, matig tot krachtig, en maakt het er niet warmer op.

Pas in de avond wordt de wind een stuk rustiger en in de nacht naar dinsdag koelt het flink af. Dan gaat het 3 tot 6 graden vriezen.

Morgen begint de dag koud en ook in de middag wordt het niet warmer dan 3 of 4 graden. De wind wordt oostelijke en is hooguit matig van kracht. Het blijft droog en samen met veel zonneschijn is het dus een fraaie winterdag. In de avond en nacht koelt het onder een vrij heldere hemel flink af naar -2 tot -7 graden.

Woensdag is het koud. In de ochtend vriest het nog enkele graden en in de middag loopt de temperatuur op naar 2 tot 4 graden. Het blijft droog en ook de zon is regelmatig van de partij. De wind draait van oost naar zuid en is zwak tot matig van kracht. In de avond en nacht koelt het snel af naar een paar graden onder nul.

Gerelateerde artikelen

Back to top button