KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Gemeenteraad debatteert onder andere over de Uitvoeringsagenda Stadshart

Zwolle – Maandag 6 februari debatteert de gemeenteraad vanaf 19.30 uur in de Raadzaal over de Uitvoeringsagenda Stadshart. Tegelijkertijd is er in de TAK-zaal een themadebat Sociaal Domein.

Live meekijken en invloed uitoefenen

Inwoners of instellingen die de gemeenteraad willen toespreken kunnen dit doen vanuit de Raadzaal of de TaK-zaal of ze mogen hun inbreng vooraf per e-mail sturen. Aanmelden voor het inspreken kan tot maandag 6 februari 10.00 uur via raadsgriffie@zwolle.nl. De vergaderingen meekijken kan ook via de livestream.

Agenda gemeenteraad maandag 6 februari 2023

Debatronde (Raadzaal)
Uitvoeringsagenda Stadshart ‘’Ons Stadshart van Morgen 2022 – 2027″

Op 23 mei 2022 is het ontwikkelprogramma ‘Ons Stadshart van Morgen 2030’ vastgesteld door de gemeenteraad. Dit ontwikkelprogramma is een visie voor de komende tien jaar. Een Stadshart dat groeit naar een nieuwe vorm van stedelijkheid, met behoud van de belangrijkste kenmerken en kernwaarden van Zwolle: een historische stad, een groene deltastad, een ondernemende stad, een culturele stad, een compacte en bereikbare stad.

De Uitvoeringsagenda is een uitwerking van het ontwikkelprogramma en geeft een overzicht en prioritering aan nieuwe projecten en onderzoeken voor de komende vijf jaar. Het voorstel aan de raad is om de Uitvoeringsagenda en de bijbehorende investeringsaanvraag vast te stellen.

Bekijk de uitgebreide agenda met stukken en de link naar live-uitzending.

Debatronde (TaK-zaal)
Voor een themadebat worden verschillende informatieve nota’s binnen hetzelfde thema geagendeerd. Hiermee wordt beoogd de mogelijkheden voor debat over informatienota’s op meer strategisch, kaderstellend niveau, te verruimen.

Bekijk de uitgebreide agenda met alle onderwerpen en de link naar de live-uitzending.

Contact gemeenteraad

Heeft u een vraag voor of over de gemeenteraad? Of wilt u de raad wat meegeven? De raad en de griffie zijn bereikbaar via telefoon (038 498 2181) en via raadsgriffie@zwolle.nl. Alle contactgegevens van de raadsleden zijn te vinden op de contactpagina.

Bron
zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button