KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Eerste vergadering gemeenteraad na zomerreces

Fysieke leefomgeving, sociaal domein en mensenhandel onder de loep

Zwolle – De eerste debatten van de Zwolse gemeenteraad na het zomerreces zijn op maandagavond 11 september. Het zijn themadebatten over de thema’s Fysieke Leefomgeving, Sociaal Domein en Mensenhandel.

Aan de orde voor de Fysieke Leefomgeving komen onder andere onderwerpen als oneigenlijk grondgebruik, een fietsstraat, de Omgevingswet, autovrije zondag en reclame-uitingen. Ook gaat het over parkeren, de snuffelfiets en treinwasstraat.

Voor het Sociaal Domein gaat het over onder andere diversiteit en inclusie, de zorgkostenregeling en het doelgroepenvervoer. Ook gaat het over de opvang van Oekraïeners, activatie, het relatie- en scheidingsteam, en bestaanszekerheid.

Gemeenteraadsvergaderingen zijn openbaar en te volgen op maandagavonden vanaf 19.30 uur op de publieke tribune in het gemeentehuis en via de livestream op www.zwolle.nl/gemeenteraad. Dit is tevens later terug te kijken. Ook zijn hier de agenda en de stukken in te zien. Inspreken kan  via raadsgriffie@zwolle.nl. Let wel op de indientermijn. 
Bron
zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button