MagazineNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vandaag naar de Kerstmarkt in Zwolle ? Bekijk onze tips voor vandaag.

Santarun op het Eiland – 15:00 uur

Op zondag 20 december vindt de Zwolse Santa Run plaats. Verkleed als kerstman of ‚Äďvrouw leggen honderden deelnemers een afstand van vijf kilometer af door de binnenstad. Iedereen mag meedoen, maar het aantal deelnemers is beperkt.

Daginschrijving kan op de dag van de Santa Run van 12:00 – 14:45 uur.

Start en finish is op het Eiland t.h.v. Pistache, alwaar naast de houten kersthuisjes ook een DJ en een dweilorkest aanwezig zullen zijn. Startschot: 15:00 – Prijsuitreiking: 16:15

sanatrun

 


20-12-2015

KERSTMARKT BINNENSTAD ZWOLLE

¬†Vanmiddag tussen 13.00 tot 18.00 uur is er een Kerstmarkt ¬†op het Grote Kerk. ¬†Rond de houten ¬†chalet staan kraampjes van winkeliers en zijn er ¬†vuurkorven, is er muziek, gl√ľhwein, chocolademelk, verse kniepertjes, inpakservice en danseresjes van de dansschool van Ria van Diffelen.

Koopzondag

In de binnenstad is het vanmiddag koopzondag. Ook bij de IKEA (20 december: 12 – 17.30 uur), Telstar en ToyChamp Stadionplein (13:00 – 17:00 uur) kun je vandaag terecht. En vanaf 16.00 uur bij de supermarkten die iedere zondag open zijn.


event plaza

Gratis toegankelijk Event Plaza bij IJsbeeldenfestival

Het IJsbeeldenfestival is vandaag van 10 Р17.30 uur geopend. Het bijbehorende Event Plaza is gratis toegankelijk.

Ze hebben er heerlijke erwtensoep of een warme apfelstrudel. En ook allerlei andere lekkere dingen. Er zijn kermisattracties (allemaal gratis) zoals een grote nostalgische carrousel, een zweefmolen, eendjes vissen, springkussens, gaming zone, bouwen met LEGO stenen en MOOV en  knutselhuisjes. De huismuzikant; Henri Nuyen, treedt dagelijks op in het Event Plaza. Zijn repertoire bestaat uit de bekendste nummers van diverse artiesten en tijdens de Kerst zullen de populaire kerstliedjes ook zeker niet ontbreken!Ingang: Aan de achterzijde van het station bij het Hanzeland. Beetje onzichtbaar, maar gewoon de gele borden volgen!

Kerst in Oud Kampen

De toch al sfeervolle binnenstad van Kampen verandert in december 2015 weer in een groot openluchttheater wanneer de 16e editie van Kerst in Oud Kampen van start gaat. Een tweedaags festival dat ieder jaar minimaal 90.000 bezoekers trekt die zich laten verrassen door de vele acts en optredens in de oude Hanzestad.

Van historische doorkijkjes naar een ver verleden tot aan persoonlijke ontmoetingen met de personages uit Charles Dickens’ kerstverhalen.

De 16e editie van Kerst in Oud Kampen wordt gehouden op zaterdag 19 december en zondag 20 december 2015 van 16.00-21.00 uur.

 

 

Veel plezier allemaal vandaag!

 

 

 

 

Back to top button