Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Crème de la crème van verhalenvertellers en straattheater bij ZwolleUnlimited

Zwolle – Dit Pinksterweekend is de crème de la crème te zien van internationale verhalenvertellers en straattheater makers. Tijdens het festival Zwolle Unlimited,  weekend is het weer tijd voor Zwolle Unlimited. Drie dagen vol verhalen, straattheater en muziek langs en rondom de Thorbeckegracht. En op zondag de Zwolse boekenmarkt.

Zwolle Unlimited heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een beeldbepalend festival op het gebied van internationaal en nationaal verteltheater, en de daaraan verwante taaldisciplines. Met top internationaal straattheater en met een fijne neus voor muziek als verpozende programmering rondom de verhalen. Dit alles gebracht in de intieme, sfeervolle setting van de historische binnenstad van Zwolle. Geen festival ‘uit pakjes en zakjes’, maar ‘bereid’ met pure, natuurlijke ingrediënten oftewel: de ambachtelijke, pure kunst.

Entree:
via waardebepaling achteraf. U geeft na elke voorstelling wat het u waard is, niets meer maar ook niets minder. U kunt met geld en met festivalmuntjes betalen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button