KabelkrantNatuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Berkum Energieneutraal helpt bij het isoleren van je huis

Zwolle – De gemeente Zwolle is partner van Berkum Energieneutraal. In dit project werken ze samen met inwoners, bedrijven, woningcorporaties en anderen aan een duurzame wijk. En dat begint natuurlijk bij het besparen van energie. Dit kun je doen door je gedrag aan te passen, door het isoleren van je huis en het plaatsen van zonnepanelen.

Vorig jaar deed een groep van 90 Berkumers mee aan de eerste ronde van Project Verduurzamen van Berkum Energieneutraal. De meesten van hen gaven aan dat ze deze manier van samen verduurzamen zeker aanraden bij hun buren.

Hoe werkt Project Verduurzamen?

In dit project begeleidt projectleider Frank Geerlings Berkumers die echt stappen willen zetten in het besparen van energie. Hierbij bieden ze je eerst een gratis energiescan van je woning aan. Daardoor weet je precies welke stappen je nog kunt zetten om je energierekening zo laag mogelijk te krijgen.

Omdat ze in Berkum willen leren van jouw duurzame stappen, vragen ze je gedurende je deelname mee te werken aan een onderzoek over je ervaringen. Hiervoor ontvang je een cadeaubon van 50 euro.

Meld je aan!

Wil je meer informatie, kom dan naar de Weijenbelt voor een informatieavond. Hier hoor je over het project, hoe de energiescan van je woning werkt en kun je kennismaken met de bedrijven die door Berkum Energieneutraal zijn geselecteerd voor de isolatiewerkzaamheden. Je kunt kiezen uit twee data:

Dinsdag 28 september, van 19.30 tot 20.30 uur
Woensdag 6 oktober, van 19.30 tot 20.30 uur

Aanmelden kan via verduurzamen@berkumenergieneutraal.nl

 

Aanmelden

Gerelateerde artikelen

Back to top button