112 nieuws

Auto’s frontaal op elkaar; één persoon raakt licht gewond

Zwolle – In de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 juni zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt toen zij frontaal in botsing kwamen op de Hasselterweg in Zwolle. Daarbij raakte een 27-jarige vrouw uit Hasselt lichtgewond. De andere automobilist, een 28-jarige inwoner van Genemuiden kwam met de schrik vrij.

Het ongeval vond plaats ter hoogte van het tankstation op de Hasselterweg. De man uit Genemuiden kwam uit de richting Hasselt en werd ineens geconfronteerd met de auto waarin de vrouw reed en die hem tegemoet kwam op dezelfde weghelft. Om een aanrijding te voorkomen stuurde hij naar links en dat deed de vrouw ook, waardoor een frontale aanrijding ontstond. Omdat botsen blazen betekent, werd bij beiden gecontroleerd op alcohol. Omdat de vrouw niet in staat was om te blazen werd in het ziekenhuis bloed van haar afgenomen. De uitslag zal over enkele weken bekend zijn. De politie maakte proces-verbaal op.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button