Kunst & CultuurNatuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Allemaal Aa-landen – Onze groene wijk in Zwolle

Prentenboek van Katja Kaduk

Zwolle – In de Stadkamer Aa-landen heeft donderdagmorgen voormalig-wijkagent Henry van de Hoeve het prachtige prentenboek ‘Allemaal Aa-landen’ in ontvangst mogen nemen van de illustrator en wijkbewoonster Katja Kaduk. Een prachtig prentenboek met kenmerkende plekken en personages van de wijk Aa-landen.

Wijkagent Henry

Één van de hoofdfiguren is wijkagent Henry. Wijkagent Henry is op vele plekken te vinden in het boek. Maar donderdagmorgen was voormalig-wijkagent Henry van de Hoeve te vinden in de Stadkamer. Om een exemplaar van het prentenboek in ontvangst te nemen van Katja Kaduk. De voormalig-wijkagent Henry was zeer verrast en vindt het een prachtig boek. “Het is precies zoals de Aa-landen is”. Samen met Melle en Moos ga je op zoek naar Simba de rode kater, Gerrit de natuurgids en nog naar veel meer ‘bekende’ personages en plekken. Katja Kaduk: “Eigenlijk verdient iedereen een plek in dit boek”.

Wandelroute

‘Allemaal Aa-landen’ is bedoeld voor zowel jong als oud om met andere ogen naar hun wijk te laten kijken. Samen met het erfgoedproject ‘Jij en de wijk’ is er een wandelroute ontwikkeld. Samen met Melle en Moos kom je tijdens de wandelroute andere hoofdfiguren en elementen uit het boek tegen. Gezellig uitje voor het hele gezin door je eigen wijk.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button