Nieuws uit Zwolle

Zwolse Nacht van de Nacht in de Nooterhof

Zwolle – Park de Nooterhof bruist zaterdagavond 30 oktober tijdens de Nacht van de Nacht van de duistere activiteiten voor jong en oud. Het park is volgens de organisatie dan sfeervol minimaal verlicht en er zijn activiteiten en presentaties over de nachtelijke natuur. Het thema is het belang van voldoende duisternis voor mens en natuur.

De avond wordt om 19.00 uur geopend. Daarna kun je o.a. naar de theatertocht ‘Verborgen verhalen’ over nachtdieren door DISK, met acteurs, audio en bijzondere effecten. Danslab Zwolle laat hun dansperformance ‘Nachtvolk’ zien. Thales geeft beeldpresentaties over de sterrenhemel voor de jeugd en volwassenen. Bij goed weer kun je sterren kijken. Durf je ook op nachtsafari of naar de break-in escaperoom? Maak een vleermuiscollage, doe het glow in the dark raadspel en lok nachtvlinders. Ontdek wat je zelf kunt doen tegen lichtvervuiling. Op het nachtterras bij het earthship wordt o.a. warme choco geserveerd.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button