112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Auto ontwijkt scooter en botst op verkeerslicht

ZWOLLE – Hulpdiensten moesten donderdagmiddag uitrukken voor een ongeval met letsel op de Nieuwe Veerallee in Zwolle.

Ter plaatse bleek op de fietsoversteek ter hoogte van de Koningin Wilhelminastraat een ongeval te hebben plaatsgevonden waarbij de bestuurder van een scooter en de bestuurster van een personenauto betrokken waren. De bestuurster van de personenauto probeerde de scooterrijder nog te ontwijken en botste daarbij vanwege de uitwijkmanoeuvre tegen een paal van de verkeerslichten aan.

De bestuurster van de auto en de scooterrijder zijn beiden door ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken maar hoefden niet naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto is door de politie naar huis gebracht. De auto van de vrouw is door een berger afgesleept.

Het verkeer op de Nieuwe Veerallee moest tijdelijk omrijden. Medewerkers van de gemeente hebben de paal van de verkeerslichten rechtgezet en gerepareerd. De weg is door van der Kolk schoongemaakt.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button