EconomieNieuws uit Zwolle

Zwolse ideeënkaart als beste gekozen

Afgelopen dinsdag 14 april heeft Zwolle met de Zwolse ideeënkaart de eerste prijs gewonnen in de StoryMap-wedstrijd tijdens de Esri GIS Tech symposium 2015. In totaal waren er 20 inzendingen, waarvan Zwolle bij de laatste drie genomineerden zat. Het symposium werd georganiseerd door Esri Nederland, marktleider in geografische informatiesystemen (GIS). De inzending zijn onder andere beoordeeld op de originaliteit van het idee, de grafische weergave, de waarde van de kaart voor de organisatie en het innovatieve gebruik van verschillende mogelijkheden voor het maken van een kaart.

Ideeënkaart

De Zwolse ideeënkaart geeft alle particuliere activiteiten en initiatieven weer op het gebied van openbare ruimte die in de stad plaatsvinden en is te vinden op het Geo Informatie Portaal (www.zwolle.nl/kaarten).

Eerder bekroond

In september vorig jaar is de gemeente Zwolle ook al bekroond met een Enterprise Gis Award. Toen was het voor het ambitieuze geo-informatiebeleid dat Zwolle consequent uitvoert.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button