Nieuws uit ZwolleSportVoorpaginaZwolle Beweegt

Zwolle Beweegt – Aflevering #9

Zwolle – Vandaag de negende aflevering van ‘Zwolle Beweegt’ met Maaike en Thijs van Sportservice Zwolle. De laatste van deze week. Begin je weekend goed met een ‘Weekend workout!


Vanaf a.s. maandag 6 april kunnen Zwollenaren meedoen aan ‘Zwolle beweegt’ via een dagelijkse uitzending van RTV Focus op www.rtvfocuszwolle.nl. Senioren, mensen met een beperking maar ook de doorsnee volwassenen worden uitgedaagd om thuis in beweging te blijven op een laagdrempelige manier. Zwolle Beweegt heeft een eigen instructeur. “Onze collega Maaike van Vugt, buurtsportcoach SportService Zwolle is vanaf 6 april iedere dag in de huiskamer te zien vanaf 10 uur.”, zo laat SportService Zwolle weten. De oefeningen zijn toegankelijk voor iedereen. Ouderen, mensen met een beperking maar ook jong volwassenen kunnen hiermee gewoon in beweging blijven. “We richten ons op de ouderen maar iedereen kan meedoen. “Het is lekker laagdrempelig en een goed begin van de dag”, vertelt Roger Knoops. Op de website van SportService Zwolle komt a.s. maandag een directe link naar de juiste pagina.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button