KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Zomerschool voor kleuters van Doomijn kinderopvang

Zwolle – Kleuters die tijdens de sluiting van de scholen het afgelopen jaar een mogelijke achterstand hebben opgelopen, kunnen in de laatste twee weken van de zomervakantie terecht op de zomerschool van Doomijn. Verschillende basisscholen gaven hiervoor kinderen op die deze positieve stimulans voor hun ontwikkeling goed kunnen gebruiken.

De pilot wordt gesubsidieerd door de gemeente Zwolle die veel waarde hecht aan de zomerschool en dit daarom ook subsidieert. Deze editie volgt op het succes van de zomerschool voor peuters, die ook dit jaar plaatsvindt.

Zetje in de rug

Het doel van de zomerschool is om kleuters net dat zetje in de rug te geven dat ze nodig hebben om een mogelijke achterstand in hun sociaal emotionele ontwikkeling in te halen en zo een soepele start te maken in het nieuwe schooljaar. Op dinsdag 10, donderdag 12, dinsdag 17 en donderdag 19 augustus van 9.00 – 15.00 uur staan de pedagogisch medewerkers van Doomijn klaar met een gevarieerd programma rondom het prentenboek ‘Ssst! De tijger slaapt’ van Britta Teckentrup. De zomerschool wordt gehouden op de opvang locatie van Doomijn aan de Beukenstraat in Zwolle.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button