KabelkrantNieuws uit Zwolle

Keolis start proef met Service Medewerkers op station Zwolle

Zwolle – Sinds 9 augustus is Keolis gestart met een proef met Service Medewerkers op station Zwolle. Tijdens de proef is er op werkdagen van 07:15 tot 19:15 uur, op zaterdagen van 08:15 tot 20:15 uur en op zondagen van 09:15 tot 21:15 uur een Service Medewerker van Keolis aanwezig op het station. Zij zijn er om reizigers persoonlijk te woord te staan en hen zo goed mogelijk op weg te helpen. De proef is niet alleen in Zwolle, maar in Enschede en Hengelo staan ook Service Medewerkers.

Persoonlijk contact op het station

De Service Medewerkers van Keolis zijn er voor de reizigers. Zij zijn alle dagen aanwezig op vaste tijden op het station en helpen reizigers op weg met reisinformatie en reisbegeleiding. De Service Medewerkers zijn te herkennen aan het blauwe Keolis uniform en staan op het perron waar de Keolis Blauwnet treinen rijden, bij de in- en uitcheckpalen of kaartautomaat. Vragen over in- en uitchecken, een overstap of verloren voorwerpen worden voortaan op het station beantwoord.

Na afloop van de proef bekijkt Keolis of de service een meerwaarde heeft voor reizigers en of de Service Medewerkers een vaste plek krijgen op de stations.

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button