Nieuws uit ZwolleSportVoorpaginaX-Peditie Sport

X-Peditie Sport – Koningsspelen #Special

Zwolle – Vandaag geen gewone aflevering van X-Peditie Sport maar een Koningsspelen Special. En het was geweldig! Lekker warm, super zonnig en echt heel veel leuke bijzondere sporten! Want had jij al eens een echte stormbaan genomen van het leger? Of schaatsen in de zomer. Toch wel zwaar! En judo, karate, een mega grote bal om hoog te houden, rolstoelbasketbal wat echt super leuk is. Nou ja te veel om op te noemen. Presentator Arno de Swart van Sportservice was met de Koningsspelen op Sportpark de Verbinding in Stadshagen. Dinsdag weer een gewone aflevering van X-Peditie Sport. Na school om 4 uur!
 


Klaar voor de sport? Ontdek samen met de Zwolse kids Joep, Marit, Kevino, Batur, Maartje, Joandy en Pien welke sport bij jou past. De meiden en jongens van X-Peditie Sport proberen iedere twee weken een sport en een ‘trucje’ uit bij een Zwolse sportvereniging. Presentator Arno de Swart, van Sportservice Zwolle, neemt jou en de kids mee in de wereld van bekende en minder bekende sporten.

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close