Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Weekend tips: van monument tot open dag bij de brandweer

Open monumentendag

Op zaterdag 8 september van 10:00 tot 16:00 openen meer dan 50 monumenten hun deuren. Zaterdag heb je dus de kans om monumenten zoals de Peperbus en Sassenpoort gratis te bezichtigen!

Hier kun je verder lezen
De activiteiten van de open dag vinden plaats bij de Post Zwolle-Zuid aan de Marsweg – Foto: ©Peter Denekamp

Open dag brandweer

Op zaterdag opent de brandweer haar deuren voor bezoekers. Je kunt kijken naar verschillende demonstraties. Van het open knippen van een auto na een ongeval tot een demonstratie brandweerduiken. Natuurlijk heb je gratis entree tussen 10:00 en 16:00 uur aan de locatie Marslanden.

Lees hier verder!
Fotograaf:©PeterDenekamp

Open dag rechtbank

Zaterdag kun je ook tussen 10:00 en 15:00 een kijkje nemen in de rechtbank. Je kunt een nagespeelde rechtszaak bijzitten, een toga aanpassen en het cellengebied bezoeken!

Klik hier om verder te lezen!

 

BOERenmarkt XL

Bij Theater de Spiegel vindt er een markt plaats. Jonnie en Therese Boer eigenaren van het Michelin sterren restaurant de Librije delen welke producten zij gebruiken. Ook is er een mogelijkheid om verschillende gerechten te proeven.

De markt is te bezoeken op zondag en maandag tussen 12:00 en 20:00 op de zondag en de maandag tot 19:00 uur.

Hier verder lezen

 

©https://www.facebook.com/kattegatfestival/

Het Kattegat Festival

Kom van 12:00 tot 00:00 gratis naar het culturele en inspirerende plek aan de Oostzeelaan en laat je verrassen door wat Kattegat Festival te bieden heeft.

Hier kun je meer lezen

 

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button