Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVerkiezingen 2019Zwolle Kiest

VVD kiest lijsttrekker waterschapsverkiezingen 2019

Zwolle – De algemene ledenvergadering van de VVD heeft Mark Strolenberg unaniem benoemd tot lijsttrekker voor de waterschapsverkiezing van waterschap Drents Overijsselse Delta. Op dit moment is Strolenberg algemeen bestuurslid bij het waterschap en raadslid in Hoogeveen. Hij voert een kandidatenlijst met 30 namen aan.

Foto © VVD

Strolenberg: “Met de droogte tijdens de zomer en diverse hoosbuien het afgelopen jaar, is het waterbewustzijn toegenomen. Graag ga ik de verkiezingen met enthousiaste kandidaten in, om te sturen op de belangrijke kerntaken van het waterschap: droge voeten, voldoende en schoon water. Intensieve samenwerking met andere overheden en instanties willen we maximaal ondersteunen. Voor hobbyisme in de vorm van niet-kerntaken zoals ontwikkelingssamenwerking, prestigieuze natuurprojecten of tierlantijnen politiek is de VVD wars van.”

Waterschapsverkiezingen vinden op 20 maart 2019 plaats en wordt gelijktijdig gehouden met de verkiezingen voor Provinciale Staten.

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Gerelateerde artikelen

Back to top button