LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

VIDEO – Schommelen, smullen en genieten op Lepeltje Lepeltje

Donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli in het Ter Pelkwijkpark

Zwolle – Cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje strijkt voor de derde keer neer in het Ter Pelkwijkpark. Van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli worden de meest uiteenlopende gerechten geserveerd door ruim 25 mobiele keukens terwijl er toffe bands en DJ’s spelen. Ook de kids vermaken zich optimaal en er is tevens een mooie-spullen-markt. De toegang is helemaal gratis. Kortom: hét recept voor heerlijk weekend parkhangen.

Eten

Mobiele keukens serveren vers, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Zo serveert de Zwolse foodtruck Kofte Kofte mediterraans gekruid gehakt op een broodje, bereid op gloeiend houtskool en brandend eikenhout. Daarnaast haalt Indian Roast de gastvrijheid en de ultieme Indiase beleving naar Lepeltje Lepeltje. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken.

Hedon host het podium op zaterdag

Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ’s de toon zetten. Op zaterdag wordt het podium gehost door Hedon met optredens van onder andere Cousin Hatfield, Ruud Fieten, Scott & Young, Timo de Jong en Klaslokaal.

Markt

Zaterdag en zondag zijn er op de markt allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Er worden mooie, eerlijke waren verkocht door marktkramers met passie en liefde voor hun product.

Kinderen

Voor de kleinste bezoekers is er zaterdag en zondag een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Ouders kunnen lekker genieten terwijl de kids hun lol niet op kunnen.

Entreebeker vooor de voedselbank

Bij het eerste drankje op Lepeltje Lepeltje betalen bezoekers eenmalig een half muntje voor een milieuvriendelijke plastic Lepeltje Lepeltje beker. Dit kan gezien worden als een leuke souvenir of als een toegangskaartje. Met de Lepeltje Lepeltje beker steunt men de Voedselbank. Door deze actie worden tienduizenden plastic bekers bespaard, wordt bijgedragen aan een schoon terrein en worden gezinnen die het krapper hebben geholpen.

Afterparty zaterdag in Hedon

Na een dagje smullen en relaxen op Lepeltje Lepeltje dansen we verder op de afterparty in Hedon! Ga zwierend de nacht in met The Mauskovic Dance Band. Zij brengen een aanstekelijke mix van afrobeat, cumbia en punk. Daarnaast is er een arsenaal aan DJ’s aanwezig om het geheel overheerlijk af te toppen.

Lepeltje Lepeltje Zwolle

Donderdag 29 juni t/m zondag 2 juli
Donderdag: 16.00 – 23.30 uur
Vrijdag: 14.00 – 00.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 00.00 uur
Zondag: 12.00 – 22:00 uur
Ter Pelkwijkpark, Zwolle

www.lepeltje-lepeltje.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button