Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Video – PROTO Festival laat creatieve sector Zwolle zien

Zo zie je alles! – Een route langs de highlights op 6, 7 en 8 juli

Zwolle – Van 5 t/m 8 juli vindt in de binnenstad van Zwolle op verschillende locaties PROTO plaats. Een nieuw vierdaags festival waarin de afstudeerders van de creatieve mbo- en hbo-opleidingen in Zwolle hun werk laten zien. Verspreid over verschillende locaties als Museum de Fundatie, de Grote Kerk, Theater Odeon en het voormalig politiekantoor aan de Luttekestraat, zijn er tentoonstellingen, lezingen, wandelingen, modeshows en andere festiviteiten. Tijdens PROTO trekt het creatieve onderwijs op met de Architectuur Biënnale Zwolle die in datzelfde weekend plaatsvindt. Meer informatie op www.protozwolle.nl

Zo zie je alles – Een route langs de highlights

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli heb je de kans om meegenomen te worden langs de hoogtepunten van PROTO. Tijdens de route ontmoet je studenten, kijk je achter de schermen en ontdek je nieuw Zwols talent. De routes worden begeleid door de directeuren van de betrokken Zwolse onderwijsinstellingen en duren ongeveer anderhalf uur. Ze gaan vrijdag, zaterdag en zondag om 14.00 uur van start bij de ingang van het Stadhuis, Grote Kerkplein 15.

Aanmelden voor de routes kan door een mail te sturen naar a.bouwmeister@artez.nl. In deze mail kun je aangeven naar welke dag je voorkeur uitgaat.

Burgemeester Henk Jan Meijer opende het PROTO Festival
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button