112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Veroorzaker crash op Oldeneelallee terug de cel in voor 180 dagen

Zwolle –  De bestuurder die afgelopen zondagavond een stopteken van de politie negeerde, op de vlucht sloeg en op de Oldeneelallee een aanrijding veroorzaakte is aangehouden. Hij bleek nog een celstraf open te hebben staan van 180 dagen. Dat meldt de Landelijke eenheid van de politie, regio Noord Oost, via Twitter.

De politie achtervolgde zondagavond de automobilist nadat deze een stopteken negeerde. Die botste tijdens zijn vlucht tegen een andere auto op de Oldeneelallee in Zwolle-Zuid. Even daarvoor passeerde de auto, van de aangehouden bestuurder, een zogenaamde ANPR controle waaruit bleek dat het kenteken stond gesignaleerd.

Foto © Marco Westendorp – 112 Overijssel

Bestuurder lopend gevlucht

De bestuurder van de achtervolgde wagen rende na de aanrijding weg. De politie is direct een zoekactie gestart, hierbij werd onder meer een politiehond ingezet. De gevluchte bestuurder is op een later moment alsnog aangehouden.

Een inzittende van de aangereden auto, een vrouw, raakte gewond. Zij is door de ambulancedienst overgebracht naar het Isala ziekenhuis.

De dierenambulance heeft een hondje die werd aangetroffen in de vluchtauto overgebracht naar het asiel.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button