Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Update: online verkoop seizoenkaarthouders PEC Zwolle uitverkocht!

De afgelopen dagen hebben de seizoenkaarthouders van PEC Zwolle online massaal kaarten besteld voor de KNVB bekerfinale, die gespeeld wordt op zondag 3 mei in de Rotterdamse Kuip. Dit heeft er toe geleid dat de beschikbare kaarten via de online verkoop aan seizoenkaarthouders al volledig zijn uitverkocht! De verkoop hiervan is dan ook stilgelegd.

Concreet betekent dit dat er voor clubcardhouders op dit moment geen mogelijkheden zijn om toegangskaarten aan te schaffen. PEC Zwolle is inmiddels met de KNVB in gesprek en heeft een verzoek ingediend voor extra plaatsen. Of dit mogelijk is, hangt mede samen met de kaartverkoop en rechten van FC Groningen en het verloop van de kaartverkoop aan de sponsoren van PEC Zwolle. De verwachting is dat hier pas aan het einde van deze week meer duidelijkheid over komt.

Leden Supportersclub/Kidsclub/Juniorclub

De kaartverkoop aan leden van de Supportersclub gaat vandaag wel verder in het Jupiler Supporterscafé. De verkoop vindt plaats van 12.00 uur tot 16.00 uur. Let op: deze verkoop is uitsluitend aan leden van de Supportersclub en leden van de Kidsclub/Juniorclub. In totaal zijn er nog ongeveer 1.500 busplaatsen, in combinatie met een toegangsbewijs voor de eerste ring in De Kuip, verkrijgbaar. De huidige leden van de Supportersclub kunnen maximaal twee kaarten (één voor zichzelf en één voor een introducé) aanschaffen. Voor leden van de Kidsclub/Juniorclub zijn er nu nog zo’n 800 busplaatsen verkrijgbaar. Als je nu lid wordt van de Supportersclub is het niet meer mogelijk om nog een toegangsbewijs voor de KNVB bekerfinale aan te schaffen. Dit is bij de Kidsclub/Juniorclub echter wel het geval. Meer informatie lees je op www.peczwolle.nl/bekerfinale.

Zakelijke kaartverkoop partners/sponsoren

Maandag start in de loop van de dag de online kaartverkoop voor sponsoren en overige zakelijke partners van PEC Zwolle. Zij zijn in een eerder stadium via de nieuwsbrief al geïnformeerd over de verschillende arrangementen. Maandag worden zij door de club via de nieuwsbrief wederom geïnformeerd over onder meer het tijdstip van de start van de verkoop. De website waar de diverse arrangementen te bestellen zijn vind je hier.

Mindervaliden

Voor de mindervaliden start op maandag 13 april de aanmelding via e-mailadres info@peczwolle.nl. Deze kaarten zijn dus nog gewoon beschikbaar. Hierbij wordt echter wel voorrang gegeven aan de vaste seizoenkaarthouders van PEC Zwolle.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button