Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Teststraat medewerkers Het Zand is geopend

Zwolle – Sinds een week kunnen medewerkers van Zorgspectrum  Het Zand zich ‘in huis’ laten testen op corona. De zorgorganisatie heeft daarvoor een teststraat geopend op het terrein van woonzorgcentrum Zandhove in Zwolle-Zuid.

Met het inrichten van deze teststraat weten zorgmedewerkers enkele dagen eerder dan via de gebruikelijke testmogelijkheden of ze besmet zijn of niet. Verpleegkundigen van het Zand nemen de testen af en het laboratorium van het Isala geeft het resultaat.

“Zeker nu ‘het snotterseizoen’ eraan komt, verwachten we een toename in het aantal medewerkers met verkoudheidsklachten. Dat betekent ook dat meer medewerkers zich moeten laten testen. Op deze manier wordt dat niet alleen gemakkelijker, maar zitten onze medewerkers ook minder lang in onzekerheid.”, aldus de zorgorganisatie

Zorgspectrum Het Zand heeft 7 zorglocaties in Zwolle en regio.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button