Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

SportService Zwolle krijgt nieuwe directeur

Zwolle – Jolanda van der Veer – van Assen wordt vanaf begin april de nieuwe directeur van SportService Zwolle. De geboren en getogen Zwollenaar rond op dit moment haar werkzaamheden af als afdelingshoofd Bestuur & Organisatie bij Waterschap Drents Overijsselse Delta. SportService Zwolle prijst zich met de nieuwe aanwinst voor haar team: “We zijn erg blij Jolanda te mogen verwelkomen en samen te werken aan een leven lang sporten, bewegen en beleven”, aldus Bert Bunnik, voorzitter Raad van Toezicht.

Na een langdurige zoektocht naar de geschikte persoon voor de directeursfunctie binnen SportService Zwolle is het wachten beloond. “Bij het openstellen van de vacature in augustus jl. zijn we helaas geen geschikte kandidaat tegen gekomen. We besloten unaniem om de vacature opnieuw open te stellen om de juiste persoon te treffen”, vertelt manager Roger Knoops. En dat is gelukt. Jolanda kiest voor haar passie. Werken in de sport.

“Een leven zonder sport kan ik mij niet voorstellen”, vertelt Jolanda. Naast haar werkzame leven, is sport niet weg te denken in haar gezinsleven. Het weekend staat volop in het teken van sport en al jarenlang draagt ze haar steentje bij als actieve vrijwilliger aan de Zwolse sportverenigingen. “Het is altijd al mijn ambitie geweest om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een organisatie in Zwolle, die waarde toevoegt aan de kwaliteit van leven voor iedereen die er woont, werkt en recreëert. Vanuit het domein ‘Sport en bewegen’ kan ik dit realiseren en sta je dicht bij de mensen waar je het voor doet. Na 18 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij het waterschap, is dit tegelijkertijd een mooie stap in mijn eigen ontwikkeling. Het is een fantastische uitdaging om vanuit deze positie, samen met de Raad van Toezicht en de gedrevenheid van de medewerkers, op professionele wijze invulling te mogen geven aan de doorontwikkeling van de organisatie,” aldus de nieuwe directeur.

“Jolanda wordt hartelijk ontvangen binnen de organisatie. Ze is een ondernemend type met een groot netwerk in onze stad én heeft hart voor het maken van de verbinding tussen mens en sport. Dat blijkt niet alleen uit haar kwaliteiten in het werk, maar ook in haar activiteiten voor de Zwolse vereniging de afgelopen jaren”, zegt een enthousiaste Bert Bunnik, voorzitter Raad van Toezicht. “De eerste periode zal ze vooral kennismaken met ons team en de interne organisatie optimaliseren. Tegelijkertijd zal zij kennismaken met alle partners en externe partijen. Vervolgens zal zij nog duidelijker zichtbaar zijn in onze stad en SportService Zwolle verder positioneren.”

“SportService Zwolle en ik zijn een goede match, daar geloof ik in”, aldus de nieuwe directeur van SportService Zwolle, Jolanda van der Veer – van Assen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button