Voorpagina

Specsavers doneert 2770,00

Zwolle –  7 maart 2017 – Specsavers Zwolle heeft in 2016 een bedrag van 1384,78 euro bij elkaar weten te sparen Stichting Schipper Mag Ik Ook Eens Overvaren. Deze week werd de cheque met de donatie overhandigd. Ook Stichting Zwols Dierenasiel kreeg namens Specsavers Zwolle een cheque van 1384,78.

Elk jaar kunnen lokale initiatieven online de strijd met elkaar aangaan om te verkozen worden tot het goede doel waar Specsavers Zwolle een jaar lang voor gaat sparen. Deze twee stichtingen wonnen deze verkiezing en dat is nu beloond met een mooi financieel extraatje in de kas van de organisaties.

Peter Blokpoel, winkelpartner van Specsavers Zwolle: “Het is elk jaar weer leuk om een organisatie hier uit de buurt blij te mogen maken met een donatie. Ook dit jaar zijn we blij dat we weer mooi bedragen bij elkaar hebben kunnen sparen. We weten zeker dat het goed besteed gaat worden!”

Over Stichting Specsavers Steunt
Specsavers vindt het als familiebedrijf belangrijk om onderdeel te zijn van de lokale buurt en te weten wat er gaande is. De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid wordt ook omgezet in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen.

Alle winkels dragen financieel een steentje bij: voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, wordt een vast bedrag gespaard. Dit bedrag wordt aan het einde van het spaarjaar overhandigt aan de lokale doelen in het hele land. Sinds de oprichting heeft Stichting Specsavers Steunt al ruim 1300 lokale stichtingen en verenigingen financieel een zetje in de rug kunnen geven. In totaal is er al meer dan 2 miljoen euro gedoneerd.

 

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button