Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Record: 4.000 inschrijvingen voor Zwolse Halve Marathon in vijf uur tijd

Zwolle – De deelnemerslimiet van 4.000 hardlopers voor de twintigste Scania Zwolse Halve Marathon is, in minder dan 5 uur, bereikt. In 2019 werden de 4.000 inschrijvingen pas bereikt na 33 uur. Nooit eerder zat het hoofdonderdeel van het Zwolse hardloopfestijn zo snel vol. Inschrijven voor de Wavin 4 Engelse Mijlen is nog wel mogelijk. Aan de kortste afstand kunnen zaterdag 13 juni 2020 maximaal 6.000 hardlopers meedoen. Ook voor de Special Run kan nog worden ingeschreven.

De groei van de Zwolse Halve Marathon lijkt onstuitbaar. In totaal doen er zo’n 10.000 deelnemers mee aan de loop van ruim 21 kilometer en de 4 Engelse Mijlen. De populariteit lijkt ieder jaar te groeien. Echter moet om de veiligheid te waarborgen rekening worden gehouden met een limiet.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button