Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

In beeld: NK Tafeltennis Zwolle | Sport ook steeds populairder bij bedrijven

Foto's ©Hans Smit

Zwolle – Het jaarlijks Nederlands Tafeltenniskampioenschap vond dit weekend plaats in het Landstede
Sportcentrum in Zwolle. Zowel de vrouwen als mannen streden om de titel. Bij de vrouwen werd Shuo Han Men de nieuwe Nederlands Kampioen. Bij de mannen ging de titel naar Laurens Tromer.

Ook konden bedrijven strijden om het Kampioenschap NK Bedrijfstafeltennis. Ruim 20 Nederlandse bedrijven deden mee waarvan acht uit Zwolle. Een bedrijf uit Haarlem mocht zich aan het eind van de wedstrijd Nederlands kampioen noemen.

De populariteit van tafeltennis bij bedrijven is mede te danken aan de PingPongbaas app. Met deze app kun je zelf een tegenspeler regelen waarmee je een potje kunt tafeltennissen in de pauze, tussen afspraken door of voor de sportieve fun.

PingPongbaas app Video uit archief: Bettine Vriesekoop op station Zwolle in het kader van de PingPongbaas app.

Bij de vrouwen werd Shuo Han Men de nieuwe Nederlands Kampioen in het vrouwenenkelspel. Ze versloeg de titelhouder Kim Vermaas in de finale van het NK Tafeltennis 2020 met 4-0. Foto © Hans Smit
Laurens Tromer is Nederlands Kampioen Tafeltennis 2020. Hij veroverde die titel in de finale van het herenenkelspel, waarin hij Rajko Gommers versloeg. Foto © Hans Smit
Foto © Hans Smit
Foto © Hans Smit
Foto © Hans Smit
Foto © Hans Smit
Foto © Hans Smit
Foto © Hans Smit
Foto © Hans Smit
Foto © Hans Smit

Zwolse bedrijven die meededen waren: Djopzz; Keyminds B.V; Ricoh Document Center Zwolle & Groningen; TT-Engineering;  Expertisecentrum voet & beweging;  X-ICT; Ifective;  EY – Ernst & Young en SportService Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button