112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Ramptoeristen met smartphone allemaal op de bon

Zwolle – Op woensdagmiddag zijn meerdere bestuurders op de A28 bij Zwolle op de bon geslingerd. Ze kregen een bekeuring voor gebruik van de mobiele telefoon tijdens het rijden. De automobilisten vielen op toen ze langs een vekeersongeval reden waar de politie Zwolle op dat moment assistentie verleende.

Het ging om een aanrijding met letsel. Door hand- en spandiensten van de politie kon het overige verkeer blijven rijden en de ambulancedienst rustig haar werk doen. Gelukkig bleek het letsel bij deze bestuurder mee te vallen nadat hij was nagekeken in de ambulance.

Voor de automobilisten met de smartphone in de hand liep het minder gunstig af. Zij kunnen allemaal een bekeuring van het CJIB tegemoet zien.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button