Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Roller Disco zorgt voor Friday Night Fever bij Hedon

Glitterpakken, discoballen, funky disco muziek, een gladde ondergrond en balanceren op vier wieltjes onder elke voet: Buro Ruis trekt de stoute rolschaatsen aan en organiseert op vrijdag 24 april een Roller Disco in de grote zaal van Hedon. Het soul, funk en discocollectief Soulclap zorgt met de fijnste plaatjes dat de avond op rolletjes verloopt..

Vergeet Saturday Night Fever, het is Friday Night Fever die Zwolle in de houdgreep zal houden. Onder muzikale begeleiding van onze eigen David Mancuso’s van de lage landen, Soulclap. Een DJ collectief met een voorliefde voor “muziek met een ziel” uit het heden,verleden en toekomst; electronisch of analoog en van elk continent. Deze avond draaien Ome Funk & Rogerio del Stereo de beste en meest dansbare (future) classics en obscure juweeltjes uit de funk, soul, jazz, samba, latin, hiphop, afro, boogie, (deep) house, disco, breakbeats en meer.

Het is niet nodig om je eigen Rolschaatsen mee te nemen, bij de aankoop van een ticket zit de huur namelijk inbegrepen van een paar rolschaatsen. Deze keer geen voetjes van de vloer maar voetjes over de vloer en boogie.


ROLLER DISCO

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Vrijdag 24 april
Open / aanvang         : 20:30 uur

Entree                         : € 7,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Hedon Zwolle

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button