Voorpagina

Politiekids Stadshagen vanavond in hart van Nederland

Zwolle – Afgelopen woensdagmiddag werden de eerste Politiekids van de wijk Stadshagen beëdigd door burgemeester Meijer en politiechef van het Stadsdeel West.

Na de feestelijkheden leek er helaas een smet op de middag te ontstaan omdat de fiets was gestolen van Juaquin één van de nieuwe Politiekids. Maar deze Politiekid is duidelijk niet voor niets door de selectie gekomen! Toen hij in de omgeving op zoek ging naar zijn fiets zag hij de fietsendief voorbij fietsen op zijn eigen fiets. Terwijl hij de dief kordaat en zonder aarzeling aansprak zag zijn moeder kans de senior collega’s van haar zoon te waarschuwen.

Hoewel de Politiekid de hulp duidelijk niet nodig had, omdat hij zijn fiets zelf alweer terug had, heeft de politie de fietsendief in de kraag gevat.

Naar aanleiding van deze aanhouding die woensdagmiddag na de beëdiging plaatsvond zend sbs6 vanavond in hart van Nederland een item uit over de politiekids in Stadshagen.

Politiekids is een project om kinderen op een positieve manier bekend te maken met het werk van de politie. Nadat ze een eed hebben afgelegd doorlopen ze nog een trainingsprogramma en doen ze examen.

Wilt u op de hoogte blijven van de avonturen van de Politiekids Stadshagen? Bezoek https://www.facebook.com/Politiekidsstadshagen/ en like de fanpage om niets meer te missen!

Politiekids

Gerelateerde artikelen

Back to top button