Nieuws uit ZwollePEC ZwolleVoorpagina

PEC Zwolle en Isala verlengen samenwerking

Zwolle – Zaterdagavond is, voorafgaand aan de wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Groningen, een hernieuwde vijfjarige samenwerking ondertekend tussen PEC Zwolle en ziekenhuisorganisatie Isala. Beide partijen werken al jaren uitstekend met elkaar samen, onder andere op het gebied van sportgeneeskunde.

Zo worden zowel de Zwolse mannen- als de vrouwenteams (van de jeugd tot de hoofdselectie) door artsen van Isala ondersteund. Goede hartfilmpjes, blessurebehandelingen en -preventie (en indien noodzakelijk een operatie) zijn van groot belang om het vak van profvoetballer goed uit te voeren.

Ook wordt er met enige regelmaat door spelers en speelsters van PEC Zwolle een bezoek gebracht aan de kinderafdeling van het ziekenhuis en is PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van de club, met diverse projecten betrokken bij de activiteiten van Isala. Onder andere rondom de week van de vitaliteit werken beide partijen nauw met elkaar samen.

Verder fungeert PEC Zwolle als verbindingspartner tussen Isala en de samenwerkende amateurclubs uit de regio, op het gebied van sportgeneeskunde. PEC Zwolle is zeer content met het verlengen van de samenwerking en hoopt als buren nog vele jaren samen te bouwen aan een vitale regio Zwolle.

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Geef een reactie

Back to top button