Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

PEC – De eerste VIPKID winnaar is bekend

Afgelopen week introduceerde de Supportersclub in samenwerking met PEC Zwolle een nieuwe actie voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar, die ook lid zijn van de Kidsclub. Het gaat hier om een ‘VIPKID’. Als echte VIP word je voorafgaand aan een thuiswedstrijd door het IJsseldelta stadion rondgeleid en krijg je samen met je ouder(s) kaarten voor een thuiswedstrijd. De eerste winnaar is nu echter bekend!

Op de website van de Supportersclub stond afgelopen week de volgende vraag: ‘Wat is het favoriete eten van Kingsley Ehizibue’. Het antwoord hierop was ‘rijst met kip’. Eén van de kinderen die dit goed had beantwoord is Joep Otten. Gefeliciteerd Joep!

Kans maken om VIPKID te worden?

Wil jij binnenkort ook kans maken om VIPKID te worden, hou de website van de Supportersclub van PEC Zwolle volgende week dan goed in de gaten. Hier wordt de tweede prijsvraag namelijk op geplaatst. Wil je meer informatie over deze nieuwe actie? Dit kun je hier vinden.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button