Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Openluchtbad start seizoen met optreden Henk&Mick en sportieve activiteiten voor kinderen

Zwolle – Op zaterdag 24 april om 11 uur opent het Openluchtbad Zwolle haar deuren voor seizoen 2021. Met in grote lijnen dezelfde coronaregels als vorig jaar en enkele versoepelingen is de vereniging met haar leden en vrijwilligers weer klaar voor een seizoen vol zwemplezier. Het Zwolse duo Henk&Mick verzorgt een klein coronaproof optreden vanaf de tribune om het seizoen te openen.

Vanaf 12 uur is er een demo waterpolo van de herenselectie van Swol1894, gevolgd door elk uur een andere leuke activiteit in het water voor kinderen en jongeren, verzorgd door de activiteitencommissie van het bad in samenwerking met SportService Zwolle. Voor de kleintjes is er een springkussen en limonade. Zed de Haai is er die dag ook bij.

“Je kunt nog voordelig lid worden t/m 23 april via www.openluchtbadzwolle.nl/abonnementen en wees erbij op zaterdag 24 april van 11 tot 17 uur. Volwassen zwemmers moeten vooraf reserveren voor een tijdsblok van 1,5 uur via de website. Kinderen en jongeren hoeven dit niet te doen. Introducees t/m 17 jaar zijn dit jaar ook van harte welkom. Uiteraard houden we ons aan de coronamaatregelen en vragen we je om niet te komen als je klachten hebt.”, zo meldt het openluchtbad.

Programma openingsdag

tijd – activiteit
11.00 uur Deuren gaan open
11.15 uur Optreden van Henk & Mick
12.00 uur Demo waterpolo Swol1894
13.00 uur Aquarobics door SportService Zwolle
14.00 uur Zwemwedstrijd door SportService Zwolle
15.00 uur Poolvolleybal game door SportService Zwolle
16.00 uur Estafette
17.00 uur sluiting

Vereniging Het Openluchtbad is een rijksmonument uit 1933 dat wordt geëxploiteerd door de Vereniging Openluchtbad Zwolle. Iedereen kan lid worden van deze vereniging. Als lid doe je 6 uur vrijwilligerswerk per seizoen. Zo onderhouden we het bad met elkaar, al 29 jaar lang. In 2020 verloor de vereniging vanwege corona meer dan de helft van haar leden. Om alle werkzaamheden te vullen en de huidige openingstijden te kunnen garanderen, heeft het bad haar leden hard nodig.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button