LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Opbouwwerkzaamheden voor evenement in Park de Wezenlanden

Foto's: ©Peter Denekamp

Zwolle – Zaterdag 15 september vindt het evenement De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! voor de eerste keer plaats in Zwolle. Het muziekfestival duurt van 11:00 uur ‘s ochtends tot 23:00 uur ’s avonds. Er worden zo’n 40.000 bezoekers verwacht.

Afsluitingen

De organisatie van het festival is maandag 3 september begonnen met de opbouw van het festivalterrein in Park de Wezenlanden. Woensdag 19 september is de afbouw gereed. Tijdens deze periode zullen er delen van Park de Wezenlanden afgesloten worden en zal er vrachtverkeer van en naar het terrein rijden.

  • Vanaf donderdag 13 september 10:00 uur zal de Wethouder Alferinkweg worden afgesloten, tot en met zondag 16 september. Verkeersbegeleiding is hierbij aanwezig.
  • Op zaterdag 15 september zijn ook de Luttenbergstraat en Hanekamp afgesloten van verkeer.
  • Het hondenlosloopterrein/eiland is vanaf 7 september tot en met 19 september niet beschikbaar als hondenlosloopterrein. Zoek je een alternatief? Bekijk de andere losloopterreinen in Zwolle via deze kaart.
  • De bushaltes aan de afgesloten straten komen tijdelijk te vervallen. Meer informatie is beschikbaar op de website van de busmaatschappijen en 9292ov.nl.

Ervaar je overlast? Neem contact op met de organisatie via zwolle@vliegendevrienden.nl. Er zal zo spoedig mogelijk gereageerd worden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button