KabelkrantNatuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Ontdek het Zwolse landleven

Met het gezin de natuur in

Zwolle – Caring Farmers zijn bijna 250 boeren die niet afwachten, maar op reis gaan. Op weg naar een natuurinclusieve kringlooplandbouw, waar de biodiversiteit ieder jaar toeneemt, alle dieren buiten lopen en waar boeren goed contact hebben met hun klanten.

Caring Farmers en Lekker Boer nodigen u uit voor een Foodcamp. Foodcamps is een middagje uit voor het hele gezin. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven tijdens een bootcamp, letterlijk in beweging komen voor hun eten. Vervolgens gaan de gezinnen en de boeren samen op avontuur. Samen met de boer oogsten zij eten bij elkaar dat vervolgens ter plekke met een echte chefkok wordt bereid. En terwijl de kinderen kijken wie de meeste beestjes kan ontdekken, beantwoordt de boer alle vragen.

Op 21 augustus neemt het evenement plaats in Zwolle bij de Fruittuin van Nien. In totaal kunnen er 80 personen zich aanmelden. Sinds een paar jaar is de Fruittuin van Nien onderdeel van de Zwolse stadlanderijen. De mens weer in verbinding brengen met de natuur is haar missie. Samen met de andere ondernemers verkopen ze samen hun producten in de lokale boerderijwinkel naast de boomgaard. Kom je op bezoek 21 Augustus?

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button