KabelkrantNieuws uit ZwolleVervoer

Online informatiebijeenkomst over het reizen met het OV

Reizen met het openbaar vervoer. Hoe pakt u dat aan?

Zwolle – Nu u weer met de bus of trein op stap mag, weet u misschien niet hoe dat precies in z’n werk gaat. Dan is de online OV-informatiebijeenkomst echt iets voor u. In een klein groepje legt een OV-ambassadeur u stapsgewijs uit hoe u een OV-chipkaart kunt aanvragen en gebruiken in het openbaar vervoer.

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers, senior en ervaren OV-gebruikers , die andere senioren wegwijs maken in het openbaar vervoer. Voor het deelnemen aan deze bijeenkomst heeft u een telefoon, tablet of computer nodig met camera en microfoon. Na aanmelding via e-mail ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of telefoon 038 – 45 40 130 ontvangt u een inlogcode. Weet u niet precies hoe het werkt? Dan kunt u telefonisch contact opnemen.
Na deze bijeenkomst is er de mogelijkheid om een afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor uitleg op het station en het maken van een proefreisje onder begeleiding. U kunt gratis deelnemen. Bij een eventueel proefreisje betaalt u uw eigen reiskosten. De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Meer informatie

Gerelateerde artikelen

Back to top button